ОСТАННІ НОВИНИ

Львівський дитячий будинок отримав подарунки від харків’ян

|

Підприємці, які приїхали до Львова на ярмарок харківського товаровиробника, подарували комплекти постільної білизни, подушки та ковдри для нового будинку сімейного типу у нашому місті. Про це інформує прес-служба ЛМР.

 «Цього року ми долучилися до акції, яку ініціював департамент економічної політики Львівської міської ради. Від харківського ярмарку ми привезли ковдри, подушки і постільну білизну для нового будинку сімейного типу. До наступного ярмарку ми будемо працювати із відділом у справах дітей і все, що потрібно від харківського виробника, будемо передавати. Головне, щоб продукція була якісна і сертифікована, бо це для дітей», – зазначила Людмила Охріменко, начальник відділу департаменту підприємництва та споживчого ринку Харківської міської ради.

Подарунок передадуть у новий будинок сімейного типу, який планують відкрити в середині грудня.

«Я хочу подякувати за такий подарунок для нового дитячого будинку сімейного типу, який ми плануємо відкрити до 15 грудня. Туди будуть влаштовані діти-сироти, позбавлені батьківського піклування разом з батьками-вихователями. Як на мене, це гарний приклад допомоги вразливим членам нашого суспільства. Більше того, де Львів, а де Харків, але всі разом долучились та зробили гарну справу», – розповів Ростислав Тимків, начальник відділу у справах дітей Львівської міської ради.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *