ОСТАННІ НОВИНИ

Чотирирічна львів’янка потребує допомоги

|

У родині педагога УДЮМК Залізничного району – велика біда. У Юрія Прочка, який керує танцювальним гуртком «Аеліта», дитина має рак крові. У чотирирічної Роксоляни Прочко лікарі виявили гостру лімфобластну лейкемію. З 10 жовтня дитина перебуває у Західноукраїнському спеціалізованому дитячому медичному центрі (м. Львів, вул. Дністровська, 17). Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Наступний етап лікування не можливо пройти ні у Львові, ні в Україні, тому батьки везтимуть дівчинку в клініку за кордон. Дитячі клуби, громада, танцювальні та спортивні середовища об’єднуються для пошуку ресурсів для допомоги сім’ї педагога. На лікування Роксолянки потрібна величезна сума грошей — 92 тис. євро.

Закликаємо всіх, хто має можливість, допомогти сім’ї педагога УДЮМК зібрати кошти для лікування Роксоляни.

«Аеліта» – найбільший танцювальний гурток мережі дитячих клубів Львова.  За 14 років, Юрій Прочко і його дружина Олена Холонюк виховали в клубі сотні дітей, які ставали призерами та переможцями всеукраїнських та міжнародних змагань у Польщі, Австрії, Нідерландах, Чехії, Угорщині, Словаччині, Італії, Росії.

Щорічно гуртківці «Аеліти» представляють Львів в середньому в 20 турнірах всеукраїнського та міжнародного рівнів, на яких здобувають високі місця у різних вікових категоріях. Юрій Прочко є організатором традиційних всеукраїнських та міжнародних змагань «Кришталевий черевичок» та «Кубок Львова».

Контакти педагога УДЮМК Залізничного району: Юрій Прочко, 0676702825.

Рахунок в гривнях

БАНК  ОТРИМУВАЧ: АТ “УКРЕКСІМБАНК” М. ЛЬВІВ

МФО: 325718

ЗКПО: 09805171

ОТРИМУВАЧ: ПРОЧКО ЮРІЙ ЙОСИФОВИЧ

ІД. КОД ОТРИМУВАЧА: 2779006219

РАХУНОК ОТРИМУВАЧА: 26208000041120

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *