ОСТАННІ НОВИНИ

Панас любив машини, ресторани й «операції» з землею

|

Коли Андрія Панаса вперше обрали депутатом Львівської міської ради, він їздив на старенькій «Ниві». Невдовзі молодий депутат пересів на «Мерседес», потім на «Тойоту Камрі», а згодом його автопарк розширився й новеньким «BMW X-5». І це далеко не весь список автівок загиблого. Про це «Львівському порталу» повідомило джерело.

Андрій Панас мешкав з родиною у особняку. Від сусідів відгородився триметровим цегляним парканом з кованими гратами і брамою. Багато відпочивав за кордоном.

Бізнес Андрія Панаса був пов’язаний із землею, а також він мав безпосереднє відношення до кількох відомих львівських ресторанів. Зокрема мова йде про такі заклади, як «Лайм» та «Маестро».

Кажуть, що саме вмілі «операції» з землею принесли найбільший добробут загиблому.

На минулих виборах, до міськради, йшов по Франківському округу, втім програв маловідомому депутату від ВО «Свобода» – Святославу Макітрі. Для перемоги А. Панасу забракло менше 20-ти голосів.

Варто також згадати, що він вкладав достатньо великі кошти в інфраструктуру області, а саме дитячі спортивні майданчики.

Нагадаємо, відомого львівського політика і бізнесмена Андрія Панаса застрелили сьогодні на полюванні. Чоловік, в азарті полювання, зійшов з номеру, в наслідок чого потрапив під кулі карабіна іншого мисливця.

Бізнесмен помер на місці, за лічені хвилини після поранення.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *