ОСТАННІ НОВИНИ

Львівська залізниця збагатила французьких фармацевтів майже на мільйон

|

Уже 12 років поспіль на Львівській залізниці вакцинують працівників від сезонних вірусів грипу. Цьогоріч щеплення зробили 9,5 тисяч працівників магістралі, а це – наймасштабніша вакцинаційна кампанія серед усіх залізниць України. Щеплення проводили сертифікованою французькою вакциною, якої залізниця закупила на загальну суму 720 тисяч гривень. Про це повідомляє прес-центр Державного територіально-галузевого об’єднання «Львівська залізниця».

На Львівській залізниці уже давно переконалися, що вакцинаційна кампанія має неабиякий позитивний ефект, адже у минулому та позаминулому році жоден з вакцинованих працівників не хворів на грип, а застуди такі залізничники переносили легко, без ускладнень. Для залізниці ж такі дії – це спосіб заощадити кошти, які потрібно було б витратити на виплату лікарняних працівникам, а також метод збереження продуктивності роботи кожного залізничника.

Вакцинацію завершили вчасно, адже за прогнозами вчених, пік захворюваності на грип цієї зими слід очікувати у грудні-січні, відтак у вакцинованих людей уже встигнуть виробитися потрібні для захисту антитіла. Насамперед щеплення провели для тих залізничників, які найбільше контактують з великими групами людей – квиткові касири, провідники, станційні працівники, залізничні медики.

На магістралі сподіваються, що і цього року грип омине підприємство і усі залізничники будуть здоровими.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *