ОСТАННІ НОВИНИ

Сало знає як порозумітися з Львівською облрадою

|

У сесійній залі Львівської обласної ради, де сьогодні відбувалось офіційне представлення новопризначеного голови Львівської обласної держадміністрації Олега Сала, журналісти двічі вигукували «Ганьба!».

Спершу криками «Ганьба!» та «Сала на нари!» губернатора зустріли тоді, як віце-прем’єр-міністр України Олександр Вілкул зачитав указ про його призначення.

А незабаром додали сорому, коли О.Сало виступав з короткою промовою перед присутніми. Кілька журналістів вигукували «Ганьба!», «Як вам не соромно!» та «Фу!».

Відтак, новопризначений губернатор висловив переконання, що в подальшому своєю роботою не даватиме підстав для подібних висловлювань на свою адресу.

Під час виступу О.Сало зазначив, що його завданням є зробити все необхідне, щоб в області був спокій, мир і добробут громадян.

«Я зроблю все можливе, щоби була співпраця із Львівською обласною радою і зі всіма гілками влади. Ми будемо робити так, щоби ті моменти, які в нас є проблемні, почув президент і щоб ми їх вирішили. Ми будемо працювати чесно і справедливо», – наголосив він.

А вже під час короткого брифінгу, на запитання, як він сприйняв непривабливі вигуки під час його представлення, відповів: «У кожного є культура, кожен має своє бачення і висловлює його. Більша частина людей, які мене знають і розуміють, добре оцінюють мою роботу на попередній посаді. Я буду прикладати усіх зусиль, щоб тут був мир і спокій, і добробут наших громадян».

Фото – Львівський портал

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *