ОСТАННІ НОВИНИ

Львівська обласна рада запрошує громадськість озвучити матеріальні претензії

|

У Львівській обласній раді з 13 листопада розпочнуться слухання бюджетних запитів закладів та установ Львівської обласної ради, профільних департаментів Львівської обласної державної адміністрації та фінансових планів комунальних підприємств Львівської обласної ради, інформує прес-служба ЛОР.

У Львівській області є 230 закладів та установ Львівської обласної ради і 189 комунальних підприємств. До бюджетних слухань будуть запрошені керівники закладів, установ та підприємств, головні бухгалтери.

Голова постійної комісії з питань бюджету, соціально-економічного розвитку та комунальної власності Ярослав Качмарик зазначив: «Львівська обласна рада запрошує громадськість до обговорення проблем господарюючих суб’єктів Львівщини і для розгляду варіантів бюджетного фінансування у наступному році. Для нас важливо знати громадську думку».

Результати бюджетних слухань будуть основою для розробки  бюджетної резолюції, для проектування бюджету на 2014 рік та стануть предметом публічного обговорення на сесії Львівської обласної ради.

Ініціатором слухань виступила комісія з питань бюджету, соціально-економічного розвитку та комунальної власності Львівської обласної ради. Графік слухань буде анонсовано під час сесії Львівської обласної ради.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *