ОСТАННІ НОВИНИ

Новий львівський губернатор керував скандальним штурмом виборчкому у Первомайську - Москаль

|

Новий голова Львівської облдержадміністрації Олег Сало у листопаді 2012 року, перебуваючи на посаді першого заступника Департаменту громадської безпеки МВС,  керував діями міліції під час штурму приміщення 132-й ОВК 2 листопада в Первомайську Миколаївської області, коли постраждало 12 людей.

Про це тоді ж повідомив народний депутат Геннадій Москаль, направивши  Генпрокурору депутатське звернення з вимогою розслідувати побиття бійцями « Беркута » людей у Первомайську

Постраждалі отримали різні тілесні ушкодження : перелом пальців , струс головного мозку , обпалених сльозогінним газом обличчя і ротової порожнини , численні забої.

Як повідомляли «Коментарі» , в ніч на 2 листопада 2012 року силовим шляхом бійці спецпідрозділу « Беркут» і судові виконавці намагалися доставити протоколи до суду.

Нардеп Геннадій Москаль повідомив , що після того , як представників виконавчої служби з протоколами заблокували в автобусі , з`явилася інформація , що міліціонери знищують документи прямо в транспорті. Після спілкування з представниками виконавчої служби Москалю вдалося забрати протоколи і занести їх назад в будівлю , де засідає ОВК .

У той же вечір спецпідрозділ МВС « Беркут» взяло штурмом будівлю ОВК № 132 і вилучило виборчі протоколи . Виборчі бюлетені працівниками міліції були вивезені в Миколаїв .

Нагадаємо, що округ №132 є одним зі п’яти скандальних виборчих округів, переможця у яких так і не було визначено. За даними на сайті ЦВК , після підрахунку 100 % голосів в окрузі № 132 перемагав опозиційний кандидат Аркадій Корнацький . За добу дані на сайті змінилися на користь кандидата від Партії регіонів Віталія Травянко.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *