ОСТАННІ НОВИНИ

Новороздільський завод складних мінеральних добрив «підчистили» на 5,8 млн грн

|

Фахівці Держфінінспекції у Львівській області під час ревізії фінансово-господарської діяльності ВАТ «Новороздільський завод складних мінеральних добрив» виявили нестачу основних засобів на суму 5,8 млн грн. Про це повідомляє прес-служба Держфінінспекції у Львівській області.

Зокрема, фінінспектори не знайшли на заводі пічного та вежевого відділень, двох насосних станцій, огорожі, а також устаткування і обладнання. Замість печі для згорання сірки зі сталевим майданчиком, несучих металоконструкцій на монолітному залізобетонному фундаменті, цегляних стін і опор, залізобетонних плит, покрівлі, електричних, водопровідних, каналізаційних та вентиляційних установок знайдено лише розбиту цеглу та залишки зруйнованої стіни.

Крім того, майно вартістю 1,5 млн грн незаконно відчужено приватними суб`єктами господарювання. Варто зазначити, що на час проведення контрольного заходу товариство перебувало у процесі санації. Матеріали ревізії передані до Управління Служби безпеки України у Львівській області.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *