ОСТАННІ НОВИНИ

Від сьогодні відновлюють подачу опалення

|

Від сьогодні відновлюють подачу опалення. Теплопостачальні підприємства міста розпочали роботи з відновлення носія до усіх споживачів. Відтак, подача тепла буде відновлена на 2 дні, оскільки температура повітря понизилась. За прогнозами синоптиків, на вихідні очікується значне потепління, тому подачу опалення планують ще раз призупинити, повідомляє прес-служба Львівської міськради.

«Від сьогодні на 2 дні ми відновлюємо подачу опалення. Оскільки на вихідні синоптики прогнозують значне потепління, плануємо з п’ятниці зранку призупинити подачу носія до споживачів. З понеділка будемо відновлювати опалювальний сезон у повному обсязі.

Від сьогодні заклади освіти та медицини отримуватимуть опалення за заявками. Однак, хочемо наголосити мешканцям, що жильці будинків самі можуть регулювати тепло в будинках», – повідомили в ЛМКП «Львівтеплоенерго».

У Залізничному районі Львова також відновлюють подачу опалення. ЛКП «Залізничнетеплоенерго» розпочало роботи з відновлення теплоносія до усіх споживачів.

«У нас ще при першому запуску теплопостачання 30 вересня – 1 жовтня була стовідсоткова готовність систем. У зв`язку з потеплінням, теплопостачання було припинено, але мережі готові подавати тепло всім споживачам. Сьогодні ми спільно з комунальними підприємствами будемо підключати житлові будинки. До шкіл тепло подадуть з неділі, оскільки в дітей зараз канікули», – розповів в.о. директора ЛКП «Залізничнетеплоенерго» Віталій Камінський.

 Фото: PHL

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *