ОСТАННІ НОВИНИ

Жертві групового зґвалтування у Дрогобичі радять взяти гроші та погрожують убити

|

17-річній Іванні Танчук, вихованці дитячого будинку «Оранта» у райцентрі Дрогобич Львівської області, на мобільний телефон почали приходити повідомлення з погрозами. Дівчина другий місяць лежить у лікарні після важкої операції на хребті, пише «Газета по-українськи»

12 серпня Іванка Танчук вистрибнула з вікна п`ятого поверху. Перед тим її зґвалтували четверо знайомих хлопців від 18 до 20 років.

«Іванка отримує смс-ки зі страшними погрозами. Їй бажають смерті. На мене також намагаються повпливати батьки кривдників. У лікарню приходила мама одного з тих ґвалтівників, хотіла домовитися. Я зі всіх сил намагалася з нею чемно говорити. Вона казала: «Ви заберіть заяву, а ми зробимо все, що потрібно», – розповідає вихователька дитбудинку «Оранта» Віра Ільницька, яка доглядає за дівчиною.

Вихователька також розповіла, що на дівчину здійснюють тиск і психологи.

«Приходять два дядьки. Виганяють мене, кажуть, що я – ніхто. Ті психологи не показують посвідчення, дитину ображають. Кажуть: «Ти – дурепа, ти нічого не доведеш, бери гроші», – повідомила вона.

Чи буде Іванна ходити – лікарі не говорять. Наразі далі проводиться збір коштів на лікування та реабілітацію дівчини. Поки назбирали 21 тис. грн. На металокераміку, яку вживляли під час операції, витратили 14 тис. грн. Проти ґвалтівників порушили кримінальну справу. Їм загрожує від 9 до 12 років позбавлення волі.

Джерело фото: Вголос

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *