ОСТАННІ НОВИНИ

У лікарні вже 28 любителів курятини з «Арсену»: справа дійшла до суду

|

Станом на сьогодні, 10.00 год. ранку, на стаціонарному лікуванні перебуває 28 осіб, з них 4 дітей. Про це повідомляє прес-служба Державної санітарно-епідеміологічної служби у Львівській області.

Попередній діагноз госпіталізованих: «харчова токсикоінфекція». Потерпілим пацієнтам в стаціонарних умовах проводиться повний комплекс клініко-лабораторних обстежень, надається необхідний об’єм медичної допомоги відповідно до клінічних протоколів. Головним управлінням Держсанепідслужби у Львівській області створено групу оперативного реагування з метою розслідування причин виникнення випадків захворювань За попередніми результатами розслідування спалаху встановлено, що всі постраждалі з 23 по 26.10.2013 споживали кури гриль, які придбали 23-26.10.2013 в супермаркеті «Арсен», що розташований за адресою м.Львів, вул. Чорновола, 93.

Здійснено позапланову перевірку кулінарного цеху супермаркету “Арсен-2” ТОВ “Альянс Маркет”, розташованого у м. Львові по просп.Чорновола,93.

За результатами перевірки ГУ ДСЕС у ЛО скерований адміністративний позов щодо застосування заходів реагування у Львівський окружний адміністративний суд.

Лабораторні дослідження проб харчових продуктів, води, змивів, матеріалу від хворих, контактних та декретованих осіб тривають. Протиепідемічні заходи продовжуються. Ситуація перебуває на контролі Держсанепідслужби у Львівській області.

Фото – dela.biz

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *