ОСТАННІ НОВИНИ

Нерухоме майно українців будуть оцінювати за три дні

|

Термін оцінки нерухомого майна може скоротитися до трьох діб. Таку думку на брифінгу в Кабміні висловив голова Фонду державного майна Олександр Рябченко, передає кореспондент УНН.

“Термін виконання цієї оцінки (оцінки нерухомого майна – ред.) постановою уряду визначено – 2 тижні… Ми вважаємо, що нормальний на сьогоднішній день технічний термін виконання такої оцінки – це 7 робочих днів”, – сказав О.Рябченко.

Він вважає, що термін в два тижні уряд визначив для того, щоб оцінщики могли напрацювати механізм нової схеми оцінки майна.

“Якщо цей ринок вже відпрацюється і він буде нормальний і сталий, то нормальний термін виконання цієї оцінки – три робочих дні”, – сказав голова Фонду держмайна.

Як нагадав О.Рябченко, з 1 листопада змінюється схема оцінювання нерухомого майна. Робити оцінку нерухомого майна буде комп’ютерна програма на основі даних про квартиру або інше нерухоме майно, які повідомляє сам власник. Робота оцінщика буде в тому, щоб перевірити вірність всіх даних про майно, які повідомив власник нерухомого майна.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *