ОСТАННІ НОВИНИ

Туалети та роздягальні в Україні нашпиговані відеокамерами для зйомки порно

|

Бізнес на встановленні шпигунських відеокамер у роздягальнях і соляріях приносить його організаторам великі гроші

Про це заявив фахівець з відеоспостереження Ігор Котов, пишуть «Вести».

За його словами, «більше половини всіх примірочних в українських магазинах, роздягалень в соляріях і туалетів у ресторанах та кафе обладнані прихованими камерами».

«Іноді це обладнання встановлене за згодою власників закладів. Але часто господарі цих закладів можуть навіть не знати про те, що їм підсунули шпигунське обладнання – камери встановлюють рядові співробітники. Багато камер працюють у режимі передач в реальному часі, інші – просто записують. Ролики з туалетів і роздягалень дуже затребувані на сайтах для любителів «полунички». За кожен перегляд власнику сайта «капає» кілька центів. За добу такий ролик можуть переглянути тисячі людей. У результаті власник сайту отримує тисячі доларів», – зазначив експерт.

Також Котов додав, що шпигунські відеокамери легко знайти на спеціалізованих інтернет-сайтах. «Ціна коливається від 200 до 400 гривень. Її можна встановити за хвилину – дві в будь-якому місці. Зробити це може навіть дилетант у техніці. Виявити її можна лише за допомогою спеціального детектора. Є дві категорії тих, хто встановлює такі камери, – любителі і професіонали. Любителі обмежуються тимчасовим встановленням однієї-двох камер. Відеоролики вони потім просто з інтересу розміщують на порносайтах. Професіонали підходять серйозно. Обладнують потужні сервери, встановлюють по кілька десятків камер, а також реєструють свої сайти для трансляції так званих «шпигунських» порнопередач. Входи на такі сайти платні, проте вкладення відбиваються за місяць –другий», – додав інженер.

Як повідомляли «Коментарі», напередодні в Одесі розгорівся скандал довкола одного з ВІП-соляріїв у центрі міста. За інформацією правоохоронців, у закладі було виявлено приховані камери, які знімали відвідувачок.

Водночас власники скандального салону підтвердили факт обшуку, проте запевнили, що жодної відеокамери в роздягальнях, туалетах і приміщенні з кабінкою солярію правоохоронці не виявили.

Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *