ОСТАННІ НОВИНИ

У керівника аквапарку «Пляж» відібрали магазин на проспекті Шевченка

|

Господарський суд Львівської області дозволив банку «Форум» забрати приміщення магазину–салону на проспекті Шевченка, 5 у якості зобов’язань по непогашеному кредиту. Приміщення належить ТОВ «Грифон», співвласником якого є Олег Верлінський, голова правління ПАТ «Комплекс видів спорту», компанії, що управляє аквапарком «Пляж».

Про це пишуть «Наші гроші.Львів».

Підприємство надало свою нерухомість площею 263,2 кв.м в якості забезпечення виконання зобов’язань за договором про надання кредитної лінії у розмірі 1,4 млн доларів США. Цей договір у вересні 2007 року уклало з банком «Форум» ТОВ «Виробниче підприємство «Галтрансрембуд», власниками якого тоді були Михайло Крижанівський та Василь Климчик. У  травні 2008 року ліміт кредитної лінії збільшили до 2,4 млн грн.

У червні 2010 року за даним кредитним договоромуло замінено боржника — «Галтрансрембуд» перевело свої зобов’язання на ЗАТ «Комплекс водних видів спорту». Тоді ж заборгованість була переведена в національну валюту і встановлено її розмір у сумі 22 млн 663 тис. грн. Термін кредитування закінчився у березні 2011 року.

Згідно з матеріалами судового рішення, на сьогодні заборгованість ЗАТ «Комплекс водних видів спорту» перед банком становить 26,3 млн грн. Приміщення на проспекті Шевченка є забезпеченням кредитного договору, тому суд вирішив, що банк має право на отримання приміщення у якості погашення заборгованості.

Згідно з інформацією ресурсу SMIDA станом на 2012 рік офіційними власниками акцій ПАТ «Комплекс водних видів спорту» є  Верлінська Анастасія Олегівна та Любомудров Сергiй Станіславович. Їм належить 40 та 60 відсотків акцій відповідно. Головою наглядової ради акціонерного товариства є депутат міської ради від ВО «Свобода» Андріан Гутник. Саме з  його ім’ям, насамперед, асоціюється діяльність аквапарку. Журналістам Forbes він представлявся саме як власник цього спортивно-розважального закладу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *