ОСТАННІ НОВИНИ

Шукають талановитих дітей з малозабезпечених сімей, щоб допомогти вступити у ВНЗ

|

У Львові для дітей з малозабезпечених сімей відбувається проект «Квиток до успіху». Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

«Квиток до успіху» – це соціальний проект, метою якого є надання обдарованим дітям з малозабезпечених сімей унікального шансу на краще майбутнє. Проект відбувається за ініціативи бізнес-клубу «Клуб Ділових Людей».

«Найважливішими аспектами цього проекту є його довготривалість та індивідуальний підхід до кожної дитини. Це дає змогу отримати насправді високі результати та втілити очікування від соціальної ініціативи в реальності. Якщо ви знаєте обдарованих дітей віком 14 – 16 років із сімей, у яких обмежені фінансові ресурси, повідомте їм про цей проект. Наш проект надає підтримку своїм учасникам до досягнення ними віку 23 років. Для дітей ми проводимо навчально-розвиткові програми із особистої ефективності, допомагаємо у виборі професії та отриманні кращого рівня навчання», – розповідають організатори.

Учасники проекту отримають можливість стажуватись на підприємствах учасників Бізнес-клубу, яких вже налічується більше 400. Матимуть підтримку при вступі та фінансування у ВНЗ, допомогу при працевлаштуванні, будуть залучатись до бізнесових та соціальних проектів як волонтери. Довідка

Проект «Квиток до успіху» реалізовує Бізнес-клуб «Клуб Ділових Людей», який вже протягом 5-ти років єднає ділових людей у прагненні розвитку та створенні нових можливостей. На сьогодні Клуб налічує більш, ніж 400 представників лінійного бізнесу (готельний, банківський, консалтинговий, будівельний, виробничий, торгівельний, ресторанний та інші сфери бізнесу) та об`єднує людей лише із позитивною діловою репутацією.

Додаткова інформація за телефоном: (097) 48 10 257, координатор проекту – Наталія Панчишин.

Фото: PHL

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *