ОСТАННІ НОВИНИ

Прокуратура повернула державі земельну ділянку в Сколе

|

Прокуратура Західного регіону України з нагляду за додержанням законів у воєнній сфері добилася в суді рішення про повернення державі земельної ділянки площею 0,43 га, вартістю близько 300 тис. грн. у місті Сколе Львівської області. Про це повідомив прес-секретар прокурора Західного регіону України з нагляду за додержанням законів у воєнній сфері Микола Гуцуляк.

28 жовтня 2013 року Сколівським районним судом Львівської області задоволено позов першого заступника прокурора Західного регіону України з нагляду за додержанням законів у воєнній сфері про скасування рішення Сколівської міської ради, на підставі якого з державної власності вилучено земельну ділянку у м. Сколе Львівської області. Загальна площа  цієї ділянки  становить 0,43 га,  ринкова вартість – близько 300 тис. грн..

Як повідомив начальник відділу представництва інтересів громадян та держави в судах прокуратури Західного регіону України з нагляду за додержанням законів у воєнній сфері Василь Майорчак, порушення земельного законодавства було встановлене під час прокурорської перевірки, за наслідками якої до суду заявлено позов на захист інтересів держави.

Судом прийнято рішення, на користь держави.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *