ОСТАННІ НОВИНИ

Російське ТБ щодня агітуватиме українців не асоціюватися з ЄС (відео)

|

На телеканалі «Росія 24» стартує проект «Розлучення по-українськи», присвячений можливому підписанню Угоди про асоціацію України та Євросоюзу. Про це йдеться в промо-ролику, розміщеному на YouTube, передають «Коментарі».

«Місяць залишається до саміту «Східного партнерства» у Вільнюсі, на якому Україна може підписати Угоду про асоціацію з ЄС. Як розвиватиметься українська економіка і з ким – Москвою чи Брюсселем – Київ продовжуватиме стратегічну співпрацю?», – наголошується в анонсі.

 

З понеділка по п’ятницю в рамках проекту будуть показані спеціальні репортажі та аналітичні матеріали, а також ексклюзивні інтерв’ю з політиками та провідними експертами.

Як повідомляли «Коментарі», раніше російське телебачення випускало вкрай негативні сюжети на тему асоціації України та ЄС.

Зокрема, на телеканалі «Росія-1» регулярно виходять сюжети журналіста Дмитра Кисельова, в яких асоціація України і ЄС називається «остаточною здачею «незалежності», а також Україна традиційно звинувачується в «героїзації пособників нацизму».

Кисельов пророкує Україні неминучий дефолт, який відтермінований на кілька місяців завдяки позиці $750 млн у Росії на два роки «під щадний відсоток».

У студію каналу «Росія-1» був запрошений радник президента Росії Сергій Глазьєв, який укотре розповів про неминучу катастрофу, що чекає на Україну після підписання Угоди про асоціацію з ЄС та про переваги Митного союзу.

Крім того, на російському ТБ передрекли еміграцію Президента Віктора Януковича після того, як він звільнить Юлію Тимошенко.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *