ОСТАННІ НОВИНИ

У фінал ІТ-олімпіади «Lviv CSIT» пробилися 21 школяр

|

У Львові триває ІТ-олімпіада «Lviv CSIT». Її проводять з метою підвищення рівня знань, розвитку умінь та удосконалення навичок школярів у сфері інформаційних технологій. 26 жовтня завершився другий етап олімпіади. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Олімпіада відбувається у три етапи. 19 жовтня провели 1 етап дистанційно через он-лайн-систему тестування. Учасники олімпіади мали змогу складати тести на власних комп’ютерах та майже миттєво отримати результати. Після першого туру до другого пройшло 48 учасників. 26 жовтня відбувся другий етап олімпіади у приміщенні Інформаційно-навчального комп’ютерного комплексу Національного університету «Львівська політехніка».

Відтак для участі в 3 турі журі відібрано 21 учасника.

«Найвищий результат у другому турі отримав представник Академічної гімназії. Далі за результатами – представник Фізико-математичного ліцею. Третє місце між собою розділили представники Фізматліцею та гімназії «Сихівської». Також до наступного туру пройшли: учні СШ №52, СШ №54, СШ №30, СШ №28, СШ №77 та гімназії «Євшан».

Наступного тижня усі 48 учнів 2-го туру отримають сертифікати учасників олімпіади. А переможці – подарункові сертифікати від провідних ІТ-компаній Львова, а також завдання на 3 тур. Над цими завданнями вони працюватимуть до квітня. І в квітні 2014 року буде проведено третій етап Олімпіади – конкурс творчих робіт з відкритими їх презентаціями», – повідомила заступник начальника управління освіти ЛМР Оксана Росипська.

Нагадаємо, змагання проводяться Інститутом комп’ютерних наук та інформаційних технологій Національного університету «Львівська політехніка» за підтримки партнерів та спонсорів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *