ОСТАННІ НОВИНИ

За підтримки Петра Писарчука у Львові відбудеться ювілейний з’їзд християнської молоді

|

Ювілейний з’їзд молоді під гаслом «Українська молодь – Христові» відбудеться у Львові 3 листопада з благословення Архієпископа Львівського Ігоря Возняка та за підтримки голови Львівської обласної організації Партії регіонів Петра Писарчука. Про це повідомляє прес-служба Львівської обласної організації Партії регіонів.

У травні цього року виповнилось 80 років з часу першого З’їзду молоді під гаслом «Українська молодь – Христові», який організовував Митрополит Андрей Шептицький у 1933 році. У 1990 році відбувся перший З’їзд у незалежній Україні, після якого засновано Львівську міську громадську організацію «Українська молодь – Христові».

Мета заходу – надихнути молодь на активнішу участь у житті Церкви та Держави, сприяти її моральному, патріотичному та духовному розвитку.

До участі в ювілейному святкуванні запрошують усіх – школярів, студентів та їхніх батьків.

Подаємо програму заходів З’їзду, що відбудеться 3 листопада

11.00 – Архиєрейська Літургія в Архикатедральному Соборі Святого Юра, яку очолить Високопреосвященний Архиєпископ і Митрополит Львівський Ігор (Возьняк). Молитва за прославу Митрополита Андрея.

13.40 – святкова молитовна хода учасників та гостей З’їзду від Собору до місця святкування –  першого корпусу НУ «Львівська політехніка» (вул. Карпінського, 2/4)

16.00 – урочиста академія та святковий концерт за участю Олександра Божика, Тараса Курчика, Оксани Мухи, Софії Федини, чоловічого оркестру «Орфей», тріо «Новий час» (прозвучать доповіді на теми «Постать молодої людини крізь призму поглядів Митрополита Андрея Шептицького», «З’їзд Українська молодь – Христові 1933 року в пресі».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *