ОСТАННІ НОВИНИ

На честь «Листопадового Зриву» у центрі Львова відбудеться квест зі стріляниною

|

Річницю листопадових боїв за Львів відзначать змаганнями квестового типу. 2 листопада у Львові відбудуться квестові змагання під назвою «Осіння Звитяга», присвячені річниці «Листопадового Зриву». Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Як зазначають організатори, Молодіжне Об’єднання «ГРАНІТ», формат заходу поєднує логічні ребуси, рухливість, використання знань з історії та елементи рольової гри з детективною атмосферою.

«Значною частиною цьогорічних змагань також буде перевірка на вправність зі стрільби з пневматичних гвинтівок, командні тактичні дії у форматі лазертагу, тобто, не лише розгадування ребусів. Але й рольової частини гра не позбавлена – таємний агент не зізнається, що причетний до гри, якщо учасники виконуватимуть завдання не надто ретельно. Загалом квест не лінійний, тому ми даємо можливість вибору послідовності виконання завдань, які охоплюють історичний центр Львова. Це, в свою чергу, також розвиває у підлітків самостійність, вміння особисто приймати рішення», – розповідає Богдан Лукащук, член Молодіжного Об’єднання «ГРАНІТ».

«Ті, хто прийдуть перевірити свої знання і спритність, не залишаться без винагороди. Хоча, за словами учасників попередніх квестів від «Граніту», така гра – це вже подарунок», – додає один з організаторів Андріан Кобевко.

Зголоситись на гру можна через соціальні мережі (vk.com/zryv2013), сайт організаторів, або прийти безпосередньо на старт у суботу, 2 листопада, о 13.00 год (старт біля пам’ятника І. Франку, вул. Університетська).

Довідка

Молодіжне Об’єднання «ГРАНІТ» – молодіжна громадська організація, що виступає організатором спортивних, патріотичних, мистецьких заходів, спрямованих на всебічний розвиток української молоді.

Зокрема квестові змагання ГРАНІТ організовує уже 5 років поспіль.

Фото: вконтакте


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *