ОСТАННІ НОВИНИ

Чарка з незнайомцем коштувала стриянину 2 тис. грн.

|

Розпивання алкогольних напоїв у компанії малознайомої людини   обійшлося стриянину у 2 тис. грн., повідомляє ВЗГ ГУМВС України у Львівській області.

До Стрийського міськвідділу міліції із заявою про крадіжку звернувся 38-річний місцевий мешканець. За словами потерпілого, у той  вечір він перебрав горілки  та заснув на лавочці в центрі міста, а невідома особа обікрала його скориставшись  його «безпорадним» станом. Серед викраденого були мобільний телефон, фотоапарат та  кредитна карточка. Викрадене потерпілий оцінив у 2 тисячі гривень.

«У ході досудового розслідування встановлено, що  кишені потерпілого «почистив»   його випадковий товариш по чарці, 36-річний стриянин, неодноразово засуджений  за вчинення злочинів. Молодик зізнався у вчиненому та  пояснив свої дії тим, що не в змозі контролювати пристрасть до крадіжок, коли перебуває у стані алкогольного сп’яніння»,- повідомив очільник міліції Стрийщини Андрій Білас.

Наразі відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 185 КК України (крадіжка, вчинена повторно). Крадію загрожує покарання у вигляді  арешту на строк від трьох до шести місяців або обмеження волі на строк до п`яти років або позбавлення волі на той самий строк. 

Триває досудове розслідування.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *