ОСТАННІ НОВИНИ

Завдяки гарній погоді, місто поки економить на опаленні

|

Як повідомили у ЛМКП «Львівтеплоенерго», у зв’язку із високою температурою зовнішнього повітря подачу опалення поки не відновлюватимуть. Про це інформує прес-служба Львівської міськради.

Як повідомили у ЛМКП «Львівтеплоенерго», зважаючи на те, що температура зовнішнього повітря й надалі триматиметься більше 10 градусів, подачу опалення поки не відновлюватимуть до споживачів категорії населення.

«До бюджетних установ опалення подається відповідно до листів-звернень. Станом на 28 жовтня лист надіслав і отримує опалення Львівський обласний ендокринологічний диспансер, на вул. Острозького, 1.

Щодо оплати за теплопостачання у жовтні, то зважаючи на часте призупинення подачі тепла, нарахування будуть меншими. Тут варто відзначити, що приблизно 80% споживачів категорії населення мають лічильники у будинках. Вони оплачують згідно з показами лічильника та мають можливість корегувати подачу тепла, якщо вважають це за доцільне», – зазначили у ЛМКП «Львівтеплоенерго».

Тим споживачам, які не мають лічильників, нарахування проводиться відповідно до розробленої методики розрахунку опалення для безоблікових об’єктів, затвердженої на державному рівні. У формулі, за якою визначаються нарахування на будинок за отримане теплопостачання, враховується температура зовнішнього повітря. Якщо на вулиці тепло, то нарахування будуть меншими.

Нагадаємо, у Львові залишається чинним двоставковий тариф на теплопостачання.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *