ОСТАННІ НОВИНИ

«Сітроен» влетів у зупинку. Жінка й дитина померли

|

Сьогодні, 28 жовтня, о 9 ранку знову трапилась ДТП, внаслідок якої загинули люди, які чекали громадський  транспорт на зупинці. Аварія сталась на Луганщині, в Краснодонському районі, неподалік від зупинки громадського транспорту в селищі Новоаннівка.

Водій 1982 р.н., керуючи автомобілем «Сітроен Берлінго», здійснюючи обгін і не переконавшись в його безпеці, щоб уникнути зіткнення із зустрічним транспортним засобом, виїхав за межі проїжджої частини, де скоїв наїзд на людей, які перебували на зупинці, повідомляє прес-служба Луганського обласного ГУМВС.

За словами очевидців, водій пішов на обгін, швидкість руху була більше 100 км на годину. Машина налетіла на бордюр і її понесло в бік зупинки, де стояли люди. Автомобіль скоїв наїзд на них. На місці загинули молода жінка і дівчинка.

За неофіційними даними, за кермом перебував водій компанії інтернет-провайдера.

«Від отриманих тілесних ушкоджень 31-річна жінка (місцева мешканка) і 12-річна дівчинка померли на місці. Жінка 1981 р.н. (мама загиблої дівчинки) з множинними тілесними ушкодженнями доставлена ​​до лікарні. В результаті ДТП водій автомобіля не постраждав», – зазначили в прес-службі.

Даний факт зареєстрований. Проводиться перевірка.

 

Фото: прес-служба обласного ГУМВС

Джерело: «Донецьк. Коментарі»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *