ОСТАННІ НОВИНИ

Листопадові «Ночі у Львові» будуть досить насиченими та цікавими

|

15 – 17 листопада у Львові традиційно відбудеться фестиваль «Ніч у Львові». П’ята за ліком  «Ніч у Львові» – це понад сто різноманітних атракцій за три дні, інформує прес-служба Львівської міської ради.

У Львові двічі на рік, у липні та листопаді, проходить промоційна акція «Ніч у Львові». Нічні екскурсії стають ще однією туристичною цікавинкою Львова. Впродовж вікенду культурне життя Львова продовжується до глибокої ночі. Насичена програма з більше 100-та нічних атракцій дозволить вибрати подію на будь-який смак і відкрити для себе абсолютно новий нічний Львів. Акція «Ніч у Львові» ще раз доведе, що нічне життя у Львові може бути насправді культурним, зазначають організатори заходу.

«Відкрита он-лайн-реєстрація, запроваджуємо електронний квиток. Багато акцій будуть безкоштовними, але на них теж слід отримати електронний квиток, просто ціну там буде вказано «нуль гривень». Програма вже є, з нею можна ознайомитись на сайті http://lviv.travel/. Але вона не є ще остаточна. Ми ще допрацьовуємо, додаватимемо ще інші локації та цікаві заходи. До прикладу, якщо побачимо, що на котрийсь із заходів є більший ажіотаж, то зорганізуємо ще екскурсії.

Ми дуже дякуємо нашим  волонтерам, які долучаться, щоб захід пройшов на високому організаційному рівні. Загалом цього разу ми залучили їх понад 90», – розповідає керівник відділу промоції міста ЛМР Марта Іванишин.

За словами Марти Іванишин, цікавинкою цьогорічної «Ночі у Львові» буде екскурсія «Ніч у банку». Утім деталей акції наразі достеменно не відомо, оскільки відбувається процес узгодження деталей.

Також цікавою для сучасної молоді буде подія зорганізована у співпраці з партнером заходу – Цифрова екскурсія «Доповнена реальність» від компанії МТС. Перша екскурсія для хіпстерів.

«Екскурсію проведе відомий львовознавець Ілько Лемко. Беріть свої смартфони та планшети зі встановленим безкоштовним додатком HistoryPin, аби більше дізнатись про старий Львів. Щоби не затримувати початок екскурсії, бажано, щоб безкоштовний додаток вже був завантажений на ваш гаджет», – каже експерт із зовнішніх зв’язків компанії МТС Володимир Хіцяк.

У неділю всіх поціновувачів струнної музики та гарних українських пісень відбудеться «Ніч в Палаці Потоцьких» – презентація нового музичного  проекту Назара Савка та струнного квартету «Rockoko».

«Це великий експеримент насправді. Нещодавно я познайомився з квартетом струнним, який називається «Rockoko» – це є три віолончелі і скрипка, і вони мене вразили тим, що вони досить оригінально обробляють відомі хіти. Тому, щоб почути оцей оригінальний підхід, запрошуємо всіх охочих. Також прозвучать мої авторські хіти у супроводі цього квартету. Водночас я буду під час цього дійства не тільки як співак, а й як музикант. Мій інструмент – це фортепіано. Тому сподіваємось потішити слухачів-глядачів гарними піснями та  витонченою музикою: авторськими моїми та відомими світовими хітами», – розповів співак та композитор Назар Савко.

Програма на всі три дні – http://lviv.travel/

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *