ОСТАННІ НОВИНИ

Львів відзначить 95-ту річницю утворення ЗУНР урочистою ходою

|

Львів відзначить річницю утворення ЗУНР спільною ходою учнівської та студентської молоді, громадських організацій та активних мешканців міста. Студентську молодь і представників львівських вищих навчальних закладів управління внутрішньої політики Львівської міської ради та Львівський національний університет імені Івана Франка закликають взяти участь в урочистостях з нагоди 95-річниці Листопадового чину й утворення ЗУНР, які відбудуться 1 листопада. Про це повідомляє прес-служба Львівської міськради.

«З нагоди відзначення 95-тої річниці утворення Західноукраїнської народної республіки, прийди 1 листопада о 14.00 год на площу перед Національним університетом імені Івана Франка та в спільній ході з учнівською та студентською молоддю вшануй пам’ять борців за волю України», – закликають організатори заходу.

В рамках заходів запланований піший похід до Меморіалу Українським січовим стрільцям, що на Янівському кладовищі, де відбудеться панахида та громадське віче.

Початок формування колони о 13.45 год перед пам’ятником Іванові Франкові. Старт колони о 14.00 год. Маршрут: вул Університетська – Озаркевича – Ярослава Мудрого – Шевченка – Янівське кладовище.

Як розповідають в управлінні внутрішньої політики Львівської міської ради, колону супроводжуватиме озвучка з патріотичними піснями.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *