ОСТАННІ НОВИНИ

«Металіст» - «Карпати» - 2:1. Очікувана поразка при достойній грі

|

У черговому турі чемпіонату України з футболу львівські «Карпати» на виїзді поступилися харківському «Металісту» з рахунком 1:2.

Лідери української першості доволі швидко почали доводити свою перевагу в клася. На 12-й хвилині Гомес  без жодних перешкод з боку оборонців «Карпат» наблизився до воріт і пробив метрів з 25-ти. Ільющенков не встиг зреагуват на м’яч, який просковзнув під ним.

Ще через 8 хвилин, на 20-й, Соса, після скидки Девіча, обіграв когось з «карпатівців» і пробив з лінії карного майданчика – 2:0.

Друга частина першого тайму проходила під аповним контролем харків’ян. А ось на початку другого тайму «Карпати» огризнулися і навіть забили гол, але арбітр Віталій Годулян його не зарахував – Валерій Федорчук перебував в офсайді. За кілька хвилин Ткачук пробивав головою після кутового, і Папа виніс м’яч з лінії воріт. Граці дого сперечалися, чи перетнув він лінії, але суддя на центр поля не вказав.

«Карпати» додали в активності і таки добилися результату. Гол-красень забив Бартуловіч, дальнім ударом метрів з 30-ти відправивши м’яч майже в дев’ятку.

Проте через кілька хвилин арбітр вбив інтригу, вилучивши з поля того ж Бартуловіча. «Карпати» продовжували атакувати, але вдесятьох це було надто складно.

У середу команди знову зійдуться на полі, цього разу в кубковому матчі.

«Карпати» грали у наступному складі: Ільющенков, Костевич, Балажіц, Пластун, Пашаєв, Голодюк, Федорчук, Льопа (Ткачук, 46), Бартуловіч, Васін (Гладкий, 53), Зеньов (Страшкевич, 88).

 Фото – ФК “Металіст”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *