ОСТАННІ НОВИНИ

В шести районних центрах області використовується автономне опалення

|

У 2013 році  на тверде паливо переведено 15 котелень області, а в 6 районних центрах – Буському, Перемишлянському, Городоцькому, Жидачівському та Золочівському використовується автономне опалення, що в значній мірі забезпечує економію споживання природного газу. Про це повідомив перший заступник голови Львівської облдержадміністрації Богдан Матолич на всеукраїнській селекторній нараді з питань проходження опалювального сезону та контролю за використанням газу під головуванням Віце-прем’єр-міністра України Олександра Вілкула, інформує прес-служба ЛОДА.

Також він додав, що всі теплопостачальні підприємства області провели співбесіди  з НАК Нафтогаз України, який підтвердив до 70% розрахунків у різниці в тарифах через векселі.

Ліміти для бюджетних організацій за 3 декаду жовтня отримали 4 підприємства: Новий Розділ, Енергія Новояворівськ, Старий Самбір та Енергія Тепловодосервіс (Старичі).

Богдан Матолич відзначив, що Львівтеплоенерго та інші теплогенеруючі підприємства Львівської області дотримуються теплового режиму.

Зазначимо, що у Львівському регіоні  в роботу запущені всі 1373 котельні. До системи теплопостачання підключено 191 лікарню (100%), 1366 шкіл (100%), 505 дошкільних навчальних закладів(100%).

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *