ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині затримали зловмисників, які обікрали іноземного туриста

|

На Львівщині 70-річний турист став жертвою нападу двох молодиків, яких після скоєння злочину за «гарячими слідами» затримали правоохоронці. Про це повідомляє ВЗГ ГУМВС України у Львівській області.

До Жовківського райвідділу міліції надійшла інформація про те, що 24 жовтня у місті Рава-Руська двоє невідомих скоїли напад на 70-річного іноземного туриста, який приїхав в Україну з туристичною метою на власному автомобілі „Рено”.

Виїздом на місце події слідчо-оперативної групи було встановлено, що 24 жовтня, близько 5.30, у місті Рава-Руська двоє чоловіків скоїли напад на туриста заволодівши його грошима у сумі 700 злотих та 1 700 гривень.

Як розповів постраждалий іноземець, цього дня, близько 4.30, двоє чоловіків, які перебували неподалік від митного переходу „Рава-Руська” Львівської митниці, звернулися до нього з проханням підвести їх до центру міста Рава-Руська.

Після того, як він підвіз чоловіків у вказане місце – один з них приставив до грудей пенсіонера ніж, погрожуючи розправою, а інший заволодів його грошима. Після чого нападники втекли з місця події.

«Після того, що зі мною сталось я був у шоковому стані, не знав, що роботи, мені сказали, що необхідно звернутися із заявою в міліцію, що я і зробив. Не пройшло і декількох годин, як мені зателефонували для того, щоб я приїхав і впізнав грабіжників», – розповів постраждалий.

«Проведеними оперативно-розшуковими заходами за підозрою у скоєнні даного правопорушення було затримано двох мешканців міста Рава-Руська – 22-річного раніше судимого чоловіка та його 26-річного безробітного приятеля, які побачили, що чоловік міняє у канторі значну суму грошей і тому в них виник намір вчинити розбійний напад», – розповів виконуючий обов’язки начальника Жовківського РВ майор міліції, Дмитро Розумовський.

Відомості про дану подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Попередня правова кваліфікація кримінального правопорушення за частиною 2 статті 187 КК України (розбій, вчинений за попередньою змовою групою осіб, або особою).

Проводяться слідчі дії.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *