ОСТАННІ НОВИНИ

Активну молодь запрошують у «Школу молодого бійця»

|

Організатори тренінгів, Молодіжне об`єднання «Граніт», планує щомісяця проводити тренінги з напрямків, необхідних для втілення громадських ініціатив, відстоювання власних прав, лобіювання, та інші неформальні навчання, що сприятимуть підвищенню громадської та суспільної активності молоді. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради. «Передбачені одноденні тренінги з копірайтингу, юридичної грамотності, роботі з Інтернет-ЗМІ, плануванні проектів, розвитку пам’яті та інші. Ці заходи розраховані, в першу чергу, на студентську молодь та є безкоштовними для молодих людей, але серед охочих здійснюється відбір за мотиваційними анкетами», – розповідають організатори.

Відтак, 26 жовтня молодих львів`ян навчатимуть запам`ятовуванню та обробці великих масивів інформації. Тренером першої зустрічі є Гордій Остапович – автор методики швидкого читання та спортивного запам’ятовування, людина, котра найшвидше в Україні запам’ятовує колоду з 52 карт.

Зустріч відбудеться в університеті імені Івана Франка. «Згідно з деякими методиками, наприклад, можна вивчити 1000 слів зовсім нової іноземної мови лише за місяць. Неформальна освіта і нові підходи часто дають ті навики, котрих не навчають у вищих навчальних закладах, але які так необхідні в добу інформаційного перенасичення», – кажуть організатори.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *