ОСТАННІ НОВИНИ

Наступного тижня будуть незручності з рухом транспорту і з подачею води для мешканців

|

Наступного тижня ЛМКП «Львівводоканал» буде проводити підключення нових водогонів. Відтак, 30 жовтня з 8 год. буде повністю припинене водопостачання Галицького району міста та частково Шевченківського району, обмеженого вулицями Сорочинська – Джерельна – Клепарівська – Пстрака – Шевченка – Леонтовича – Шолом Алейхема – Шпитальна – Данилишина. У Галицькому районі води не буде також 31 жовтня та 1 листопада. Про це повідомили у прес-службі Львівської міськради.

«Будуть незручності з рухом транспорту і з подачею води для мешканців. Будуть робити серйозні переврізки. Роботи, які проводились в останні роки, зараз ми будемо зводити в єдине ціле. Треба трохи потерпіти. Зате аварійність на порядок зменшиться у наступні періоди. Бо ми міняємо ті водогони, які не робились 50-60 років. Це дуже складні роботи, але їх треба зробити. Будемо старатись зробити все максимально швидко, будемо працювати максимальну кількість часу», – розповів міський голова Львова Андрій Садовий.

Роботи по підключенню новозбудованих водогонів триватимуть 3 дні. Відтак у Галицькому районі міста буде відсутнє водопостачання також в четвер, 31 жовтня, та у п’ятницю, 1 листопада.

«Нам необхідно виконати великий комплекс робіт: підключити новозбудовані мережі на вулиці Городоцькій та проспекті Свободи, а це 15 вузлів з’єднань магістрального водогону діаметром 600 мм з вуличними водопроводами. Також будемо приєднувати 36 житлових будинків на вулиці Городоцькій до нових трубопроводів. Роботи масштабні, відтак до переврізок плануємо залучити 10 бригад, 25 одиниць техніки.

Запевняємо львів’ян, що докладемо максимум зусиль щоб якомога швидше виконати роботи та відновити водопостачання», – зазначили у ЛМКП «Львівводоканал».

Воду мешканцям Галицького району планують відновити у п’ятницю, 1 листопада, о 20.00 год.

Фото: PHL

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *