ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові залишаються відкритими близько 300 люків

|

У Львові залишаються без накриття близько 300 люків. Про це сьогодні, 24 жовтня, під час сесії Львівської міськради повідомив директор ЛМКП «Львівводоканал» Валентин Вольський.

«Близько 300 люків залишаються ненакритими. І така ситуація пояснюється браком коштів у підприємства», – зазначив В.Вольський.

Водночас він запевнив, що проводиться обстеження усіх люків, що є  місті й найближчим часом ситуація буде виправлена.

Як повідомив міський голова Львова Андрій Садовий, загалом у місті нараховується понад 50 тисяч люків і решіток, у тому числі на балансі водоканалу є більше 20 тисяч, а решта належать іншим підприємствам, зокрема й таким, що уже перебувають у процесі ліквідації.

Також мер повідомив, що сьогодні на сесії розглядатиметься питання про виділення додатково з міського бюджету 0,5 млн грн. – на закупівлю  нових люків.

А в бюджеті наступного року на придбання люків буде виділена окрема стрічка.

Своєю чергою В.Вольський додав, що впродовж останніх тижнів від «Львівводоканалу» було подано 112 заяв до правоохоронних органів щодо крадіжок люків.

Варто зазначити, що до трагічного випадку, коли через неналежно закритий люк у каналізаційний колектор впав 2-річний хлопчик і загинув, жодного звернення до правоохоронців щодо крадіжок люків – не було.

 Фото прес-служби ЛМР

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *