ОСТАННІ НОВИНИ

«Регіонали» готові відправляти Тимошенко до Німеччини з відтермінуванням покарання

|

Партія регіонів готова підтримати законопроект Сергія Міщенка про дозвіл ув’язненим лікуватися за кордоном в разі рішення суду про відтермінування виконання покарання. Як передає кореспондент «Коментарів», про це на брифінгу в кулуарах Верховної Ради заявив народний депутат від Партії регіонів, голова регламентного комітету Володимир Макеєнко.

За його словами, законопроект Міщенка може бути винесений на розгляд Ради 24 жовтня. «Цей вузол потрібно розв’язати… Питання Тимошенко треба вирішувати і ми, швидше за все, підтримаємо цей законопроект, але з великою кількістю доповнень» , – заявив Макеєнко. При цьому він наголосив, що остаточне рішення про підтримку фракцією законопроекту Міщенка буде прийнято на засіданні фракції.

Також він висловив побажання, щоб опозиція теж підтримала цей законопроект.

Як повідомляли «Коментарі», минулої п’ятниці Президент України Віктор Янукович заявив, що готовий підписати закон, що надає Юлії Тимошенко право на лікування за кордоном, а закон має ухвалити Верховна Рада.

Водночас у Партії регіонів заявляли, що такий законопроект має підготувати опозиція. Позафракційний депутат Сергій Міщенко вніс зміни до свого законопроекту про можливість лікування засуджених за кордоном, передбачивши в ньому відтермінування у відбуванні покарання за рішенням суду. Водночас, у «Батьківщині» заявили, що варіант Міщенка неприйнятний, і наполягають на помилуванні Тимошенко, як єдино-можливому варіанті вирішення проблеми.

Фото:PHL

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *