ОСТАННІ НОВИНИ

У Рудно мерці добу чекають на міліцію, яка після 18.00 не працює

|

Вчора у селищі міського типу Рудно, залізничного району Львова, близько 19.00 год. вечора сусіди повідомили місцевому дільничному про смерть літньої жінки. Однак реакція стража закону приголомшила заявників, мовляв його робочий день закінчився о 18.00 год., і він з дому нікуди їхати не буде. Про це «Львівському порталу» повідомили сусіди померлої.

Після відмови руднівського дільничного прибути на місце події, люди повідомили про це в Залізничний райвідділ міліції міста Львова.

Однак вчора ввечері на місце смерті ніхто з правоохоронців так і не прибув. Завдання виконувати закон України було відкладено на сьогоднішній ранок.

Сумна ситуація може статися у кожній родині, а останнім часом правила оформлення померлих змінилися. Питання номер один – кого потрібно викликати? Раніше часто у таких випадках достатньо було зателефонували у швидку. Але сьогодні обов’язково необхідно викликати міліцію. На місце мають приїхати оперативники, щоб задокументувати факт смерті і провести опис тіла, огляд місця події тощо. І далі слідча комісія вирішує, куди направити труп: на судово-медичну експертизу чи в морг…

Міліція має видати протокол огляду тіла. Якщо немає ознак насильницької смерті, чи підозр на неї – не потрібно їхати на судово-медичну експертизу. Із протоколом тіло треба доставити у морг, для того, щоб воно зберігалося в спеціальних умовах, поки відбуватиметься оформлення свідоцтва про смерть.

Фото: Львівський портал

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *