ОСТАННІ НОВИНИ

В області заборгованість із зарплатні досягла майже 49 млн грн

|

Станом на сьогодні сума заборгованості із заробітної плати у Львівській області становить 48,9 млн грн. Про це сьогодні під час сесії Львівської обласної ради повідомив директор департаменту економічного розвитку, інвестицій, торгівлі та промисловості Львівської обласної держадміністрації Денис Шмигаль.

Варто зазначити, що посадовець доповідав замість голови Львівської ОДА Віктора Шемчука, який на сесію не з’явився.

Спершу депутати виступали проти того, аби замість В.Шемчука доповідав Д.Шмигаль. Однак таких виявилось замало, тому обранцям довелось слухати доповідь про виконання Програми соціально-економічного та культурного розвитку Львівської області на 2013 рік з уст Дениса Шмигаля.

Відтак він під час виступу повідомив, що від початку року заборгованість із заробітної плати в області зменшилась на 9,5 млн грн. і становить 48,9 млн грн. У січні цього року цей борг становив майже 60 млн грн.

Також Д.Шмигаль розповів, що станом на серпень цього року середня заробітна плата в області становила 2 тис 863 тис грн. А це на 8% більше, ніж було у минулому році.

Окрім того, він повідомив, що цього року обсяг прямих іноземних інвестицій в економіку Львівщини становить 75 мільйонів доларів, тоді як заплановано залучити 90 млн дол. Загалом, за рівнем економічного розвитку Львівщина за результатами першого півріччя займає 26 місце серед регіонів України.

Фото: Львівський портал 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *