ОСТАННІ НОВИНИ

«Онур» нищить кабельні лінії та заасфальтовує інженерні комунікації

|

Вчора, 21 жовтня, о 19:00 год. підрядною організацією, яка виконує ремонти доріг у Львові, було пошкоджено кабельну лінію напругою 0,23 кВ по вул. Степана Бандери, в результаті чого знеструмлено чотири будинки по вул. Степана Бандери №№ 3, 5, 7, 9, в тому числі Львівський будинок органної та камерної музики. Про це повідомили у відділі корпоративних зв’язків ПАТ “Львівобленерго”.

Це вже не вперше, коли підрядна організація „Онур” пошкоджує кабельні лінії у місті Львові, а крім того „заасфальтовує” інженерні комунікації, в тому числі кабельні лінії електропередачі, що є грубим порушенням чинного законодавства України.  

Ми вчергове звертаємось до керівництва ЛКП „Львівавтодор”, керівництва Львівської міськради щодо наведення порядку під час проведення робіт з реконструкції вулиць міста Львова у відповідність до чинного законодавства України.    

В подальшому ПАТ „Львівобленерго” буде змушене звертатись у відповідні інстанції  для вирішення даної проблеми та усунення порушень чинного законодавства України.

Фото: Львівський портал 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *