ОСТАННІ НОВИНИ

Міліція склала фоторобот львівського педофіла (Фото)

|

Правоохоронці у Львові проводять заходи з метою встановлення особи чоловіка, який підозрюється у насильницьких діях стосовно малолітньої дівчинки. Про це повідомляє ВЗГ ГУМВС України у Львівській області. 

До Сихівського райвідділу  міліції із заявою звернулася  жителька  міста Львова, яка повідомила, що 19 жовтня о 19.45 у під’їзді житлового будинку, в якому вона проживає, на сходовій клітці четвертого поверху невідомий чоловік приставив кухонний ніж до шиї  її 10-річної доньки і погрожуючи розправою скоїв відносно дівчинки насильницькі дії.

Правоохоронці просять допомогти у  встановленні особи  чоловіка, який підозрюється у скоєнні протиправних дій щодо малолітньої дівчинки.

Прикмети: чоловік віком близько 25 років,  худорлявої тілобудови,  зріст 170 см, волосся темне, лице овальної форми з невеликою ямкою на підборідді, шкіра на обличчі світла без заросту (вусів та бороди). Розмовляв українською мовою.

Був одягнений в чорну куртку, довжиною нижче пояса, чорні вельветові штани, темні черевики та окуляри для зору з лінзами прямокутної форми в чорній оправі.

З собою мав сумку чорного кольору прямокутної форми у вигляді чохла для ноутбука з двома замками, в якій може зберігати кухонний ніж з рукояткою коричневого кольору (довжина леза 5-6 см).

 Будь-яку інформацію, яка може сприяти встановленню особи зловмисника просимо повідомляти за телефонами: 221-56-40 або 102.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *