ОСТАННІ НОВИНИ

Влада Стебника виділяє землі порушуючи закон і вводить в оману контролюючі органи

|

Прокуратура, Державна інспекція сільського господарства у Львівській області за результатами перевірок встановили, що рішення міськради Стебника щодо виділення 15 земельних ділянок, порушують закон. Ці землі відносяться до резервних територій, що передбачені для подальшого розвитку населеного пункту – інженерної, транспортної інфраструктури. Про це інформує прес-служба народного депутата Романа Ілика.

«Проте, міськрада Стебника продовжує вводити в оману контролюючі органи та мешканців міста, які не раз висловлювали протест проти згаданих рішень. Принаймні, такий висновок можна зробити з листа, що надійшов до нас з Держсільгоспінспекції.

У справі відведення земель має відбутись чергове судове засідання. Вимагаємо, щоб суд ухвалив рішення відповідно до законодавства України» – наголосив народний депутат України Роман Ілик.

В листі від 1.10.2013 року Держсільгоспінспекція повідомляє, що 29 вересня отримала відповідь Стебницької міської ради, в якій остання обіцяє на найближчій сесії привести земельні рішення у відповідність до вимог законодавства, що вказані у клопотанні Інспекції від 4 вересня. Сесія Стебницької міської ради відбулась 6 вересня – про цей факт міська рада Держсільгоспінспекцію не повідомила.

Під час цього пленарного засідання депутати, всупереч клопотанню, не те, що не привели старі рішення до вимог законодавства, а ухвалили низку наступних рішень, якими продовжилась процедура відведення земель.

Наголосимо, що про рішення Інспекції депутатів було повідомлено ще під час засідання сесії 28 серпня цього року.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *