ОСТАННІ НОВИНИ

Садовий не покидає мрій про евакуатори

|

Міський голова Львова Андрій Садовий зазначив, що на сьогодні евакуатори у Львові працюють і місто удосконалюватиме відповідне положення, щоб вони працювали надалі. Про це інформує прес-служба Львівської міськради.

«В жодній європейській країні такого лояльного ставлення до машин не існує. Найбільшою проблемою безпеки руху у нас і будь-якому українському місті є тотальне порушення учасниками руху правил дорожнього руху. Масово машини стоять під знаками і ми, як місто, не може збоку за цим спостерігати. Я вважаю, що закон має бути один для всіх і якщо машина стоїть під знаком, то її треба евакуювати і має бути сплачений штраф, бо ніде в світі такого немає, як в Україні. У будь-якій європейській країні, якщо машина під знаком, то її зберуть і буде заплачений штраф. В Україні на цю тему тривають дискусії, томи ми наше положення будемо вдосконалювати. Я ініціюю це питання постійно, щоб на державному рівні були внесені певні зміни, щоб порушників карали. Бо непокараність в малому злочині спонукає людину робити більший злочин.

Нема в нас випадків, коли б евакуація здійснювалась без належних підстав. Дискусія в тому, чи працівник ДАІ був поруч, чи за метр стояв, і ми в цьому розберемося. Але ніколи жодну машину не забирали просто так, забирали тільки ті, які порушили правила дорожнього руху, які створюють проблеми, затори, коли трамваї мають годинами стояти, бо хтось поставив машину на колію. Я розумію, що наше законодавство не завжди дає відповіді на проблеми сьогоднішнього дня, треба його удосконалити. Евакуатори працюють і ми робитимемо все можливе, щоб вони працювали і щоб у місті був порядок», – розповів міський голова Львова Андрій Садовий.

Фото: Львівський портал 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *