ОСТАННІ НОВИНИ

115 школярів Львівщини відпочивають в «Артеку» та «Молодій гвардії»

|

19 жовтня 63 школярі Львівщини вирушили на Х тематичну зміну «Завтра починається сьогодні» у Міжнародний дитячий  центр «Артек» та 20 жовтня 52 дитини вирушило до Українського дитячого центру «Молода гвардія» на ХI тематичне зміну «Моя маленька батьківщина!». Про це повідомляє прес-служба Львівської обласної держадміністрації.

Як повідомили у департаменті соціального захисту населення Львівської облдержадміністрації, путівки надано для дітей пільгових категорій, зокрема: для дітей-сиріт, дітей позбавлених батьківського піклування, дітей із багатодітних та малозабезпечених сімей, дітей, які перебувають на диспансерному обліку, а також талановитих та обдарованих дітей.

Зазначимо, в «Артеку» нова сучасна школа на 1270 місць. У ній навчаються артеківці, які прибули на відпочинок в центр під час навчального року, для тих, хто займається спортом і віддає перевагу активному відпочинку, в «Артеку» діють 11 обладнаних спортивних майданчиків і кортів, 4 нових відкритих басейну з гірками, Палац спорту з критим басейном, гімнастичним і тренажерним залами. Центральний стадіон «Артека» на 7000 місць відповідає всім міжнародним стандартам.

За повідомленням директора департаменту соціального захисту населення Львівської облдержадміністрації Василя Мартиняка, у «Молодій гвардії» крім школи діти зможуть отримати фізичну та емоційну розрядку, розкрити свій творчий потенціал та самореалізуватися в сфері дозвілля, прийняти участь в концертній програмі, підготувати та провести екскурсію, стати учасником ігрових та розважальних програм. В таборі створено умови для розвитку групової взаємодії, співробітництва та обміну досвідом між дітьми з різних регіонів через реалізацію соціальних і творчих ініціатив. Також відбудеться фінал Всеукраїнського конкурсу дитячої творчості ,,Україна – очима дітей”.         

З початку року на оздоровлення та відпочинок до МДЦ «Артек» скеровано 785 дітей, а до УДЦ «Молода гвардія»  – 541 дитина.

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *