ОСТАННІ НОВИНИ

Понад 250 млн грн на допомогу по вагітності та пологах спрямовано за призначенням

|

251,6 млн грн на допомогу по вагітності та пологах спрямовано за призначенням. На виконання доручення прем`єр-міністра України М.Я.Азарова 14-16 жовтня Держфінінспекція провела перевірку територіальних органів Виконавчої дирекції Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності щодо використання коштів на виплату допомоги по вагітності та пологах. Про це повідомляє прес-служба Держфінінспекції України.

Під час перевірки фахівці Держфінінспекції з’ясували, що на рахунки територіальних підрозділів Держказначейства 14 жовтня були переказані кошти Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності на загальну суму 251,6 млн грн для виплат допомоги по вагітності та пологах.

Станом на 16 жовтня зазначена сума надійшла на рахунки територіальних підрозділів Фонду і, відповідно, була переказана на рахунки установ, підприємств та організацій для виплат допомоги по вагітності та пологах.

Як було з’ясовано під час перевірки, станом на 16.10.2013 поточна заборгованість із виплати допомоги по вагітності та пологах становила 32,6 млн грн. Зокрема, у Києві – 5,82 млн грн, у Донецькій області – 5,02 млн грн, Дніпропетровській – 3,43 млн грн, Львівській – 1,7 млн грн, АР Крим – 1,2 млн грн, Полтавській – 1 млн грн.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *