ОСТАННІ НОВИНИ

Скандальну солістку Нацопери пограбували: винесли гроші та золото

|

Скандальну оперну співачку Катерину Абдулліну пограбували. Як розповіла «Вістям» сама Абдулліна, поки вона перебувала в лікарні з гіпертонічним кризом, невідомі обчистили її будинок у селищі Білогородка під Києвом: «Це були не місцеві люди. Вони винесли гроші та золоті прикраси. Пограбували й інші будинки в селищі. Не виключаю, що грабіжники спеціально обрали мій дім».

Нагадаємо, раніше стало відомо, що Абдулліну відсторонили від участі у виставах, що, відповідно, позначиться на її зарплаті.

«На найближчий час імені цієї співачки немає в наших репертуарних планах. Ми не можемо допустити, щоб вистави з її участю стали місцем для можливої провокації. Оскільки її «шанувальники» досить прискіпливо стежать за сайтом театру, за репертуаром і складом виконавців», – наголосив керівник Нацопери.

Як повідомляли «Коментарі», 5 вересня сопрано української опери Катерина Абдулліна у своїх коментарях у Facebook обзивала українських школярів та їхніх батьків. Співачка хвалилася тим, що віддала дітей навчатися в російську гімназію, яка відрізняється від «звичайних бидлячих шкіл». До того ж, артистка раділа, що її дочка не ходить у звичайну українську школу і «вчиться серед морально здорових дітей. А не серед бидла».

Після обуреної реакції у ЗМІ головний режисер театру Анатолій Солов’яненко порадив співачці написати заяву про звільнення. Наступного дня перед входом до театру Абдулліну невідомі облили майонезом.

Сама Абдулліна заявляє, що не писала у Facebook пост про україномовні школи і не ображала учнів. Також вона каже, що не збирається звільнятися з театру.

Джерело фото: abdullina.com

Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *