ОСТАННІ НОВИНИ

Поки Садовий проводить жорстку інвентаризацію всіх люків, львів’яни скаржаться на їх відсутність

|

У Львові триває інвентаризація люків. Загалом їх налічується більше 50 тис. Про це у своєму зверненні розповів міський голова Львова Андрій Садовий, інформує прес-служба мерії.

«У Львові є більше 50 тис каналізаційних люків і решіток. Вони знаходяться на балансі різних організацій: Львівводоканал, Теплоенерго, Укртелеком, Львівгаз, кабельні мережі та інші установи. Проводиться жорстка інвентаризація всіх люків. Виявлено більше 400 випадків, коли люки або несправні, або накриті підручними матеріалами. Всі ці люки є замінені. Також подані заяви в міліцію про 30 нових випадків крадіжки люків.

Чужої біди не буває. В мене є велике прохання до всіх, хто бачить чи несправний, чи не закритий вкрадений люк, терміново подайте інформацію на телефон гарячої лінії міста 2975-911», – зазначив Андрій Садовий.

Водночас користувачі мережі Фейсбук повідомляють, що у Львові є й такі люки, які взагалі не накриті. Зокрема, Лєна Астахова на своїй персональній сторінці проілюструвала два не накритих люки, які знаходяться один біля одного. Під фотографією написано «А діри й нині там…Сьогодні, вулиця Сяйво, Левандівка. Сквер, де гуляють люди». Зауважимо, дані люки знаходяться на вулиці, яка межує з вул Широка, де кілька днів тому у люк провалився дворічний хлопчик та загинув.

Як уточнили у ЛМКП «Львівтеплоенерго», у них  на балансі знаходиться 2520 люків. Проведена інвентаризація показала, що усі теплові камери накриті. «На тих камерах, які були накриті бетонними плитами, через крадіжки кришок, зараз встановлюють металеві люки», – повідомили в ЛМКП «Львівтеплоенерго».

На балансі ж ЛМКП «Львівводоканал» є більше 26 тис люків і вочевидь не накриті люки належать саме їм.

Фото: користувача Фейсбуку Лєни Астахової

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *