ОСТАННІ НОВИНИ

Правоохоронці вже затримали «мінера» школи (фото, відео)

|

Менше трьох годин знадобилося правоохоронцям, щоб встановити та затримати чоловіка, який по телефону повідомив про замінування школи у Львові. Ним виявився 55-ти річний львів’янин. Про це повідомляє ВЗГ ГУМВС України у Львівській області.

Нагадаємо, що сьгогодні, близько дев’ятої години ранку, на телефон оперативної служби «102» поступило повідомлення про те, що заміновано приміщення середньої школи на вулиці Федьковича 1.

 

На місці пригоди працювали представники слідчо-оперативної групи міліції, вибухотехніки та експерти НДЕКЦ при ГУ МВС України у Львівській області. Було евакуйовано більше двох сотень учнів та працівників учбового закладу.

 

Інформація про замінування навчального закладу не підтвердилася. У приміщенні школи та на прилеглій до неї території вибухових пристроїв не виявлено.

Правоохоронці встановили та затримали чоловіка, який здійснив анонімний дзвінок про замінування школи.

 

«Затриманим виявився 55-річний мешканець міста Львова, який раніше був неодноразово судимий. Наразі ми з’ясовуємо причини, чому чоловік так вчинив», – повідомив начальник Управління карного розшуку ГУ МВС України у Львівській області полковник міліції Євген Чернега.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками частини 1 статті 259 Кримінального кодексу України (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності). Дане правопорушення передбачає відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк від двох до шести років.

Фото та відео: ВЗГ ГУМВС України у Львівській області 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *