ОСТАННІ НОВИНИ

Фігуристка Оксана Баюл подала позов на 400 млн доларів

|

У позовній заяві 36-річної Оксани Баюл йдеться, що агентство William Morris (нині WME) використовувало її молодість і погане знання англійської, щоб обманним шляхом вкрасти у неї мільйони доларів, які вона заробила після перемоги на Олімпіаді-1994. Про це повідомляє ria.ru , посилаючись на американські ЗМІ.

Оксана Баюл подала до суду штату Нью-Йорк на агентство, яке раніше вело її справи, з вимогою виплатити більш ніж 400 мільйонів доларів як компенсацію за нібито завдану їй шкоду.

Колишня спортсменка стверджує, що не отримувала оплати (або отримувала її в недостатньому обсязі) за участь у цілому ряді рекламних заходів і за появи в ЗМІ, повідомив портал Service.com новин Courthouse.

За словами Баюл, схема розкрилася тільки в 2011 році, коли вона найняла нового адміністратора.

За даними видання TheWrap.com, у своєму позові, поданому 8 жовтня в Верховний суд штату Нью-Йорк, Баюл звинувачує в шахрайстві не тільки співробітників William Morris, а й пов’язані з агентством рекламні компанії і навіть Гільдію кіноакторів, членом якої вона була. На початку лютого стало відомо, що Баюл подала до суду на американського мовника NBC Universal і пов’язану з ним продюсерську компанію, вимагаючи виплатити 5 мільйонів доларів за шкоду, завдану її репутації.

Українка Оксана Баюл стала чемпіонкою світу в 1993 році, а через рік перемогла на Олімпіаді в норвезькому Ліллехаммері. Після закінчення спортивної кар’єри Баюл переїхала жити до США, але зберегла українське громадянство.

 

Коментарі

Фото: relax

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *