ОСТАННІ НОВИНИ

Сьогодні таки закриють перехрестя Чупринки-Бандери-Вербицького (схема об`їзду)

|

Сьогодні у другій половині для буде перекрито для руху ділянку дороги на вул Чупринки – Бандери – Вербицького. Про це прес-службі ЛМР повідомили у підрядній організації «Онур».

«Це перехрестя перекривають, аби провести з’єднання мереж та колій між ділянками дороги, які ремонтувались ще раніше, і які ремонтуємо зараз. Потрібно зістикувати інженерні мережі та трамвайні колії», – розповів Олег Береза, директор ЛКП «Львівавтодор».

За словами в.о.начальника управління транспорту та зв’язку ЛМР Олега Вілюри, закриття перехрестя не вплине на рух громадського транспорту.

Для приватного транспорту об’їзд ділянки з центру міста буде здійснюватись вулицями Нечуя-Левицького – Політехнічна – Бандери, вул Кольберга – Політехнічна – Бандери. Об’їзд в напрямку до центру міста: вул Бандери – Глибока – Новий Світ – Генерала Чупринки – Богуна, вул Бандери – Професорська.

Відтак, усіх мешканців просять вибачити за незручності, пов’язані з ремонтом доріг. Також усіх водіїв просять обмежити заїзд приватним транспортом в центр міста, аби зменшити кількість заторів.

Раніше повідомлялося, що перехрестя закриють для проїзду 11 жовтня.

Фото – Львівський портал

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *