ОСТАННІ НОВИНИ

Між Україною та Росією виявили три нелегальні нафтопроводи

|

Оперативники податкової міліції разом з представниками СБУ і Луганського прикордонного загону виявили три трубопроводи для контрабандного перекачування дизельного палива.

Про це повідомив заступник начальника оперативного управління ГУ Міндоходів у Луганській області Віталій Перунін.

“Під час слідства за кримінальним провадженням оперативники отримали інформацію про 30-річного жителя Краснодону, який налагодив канали контрабандного постачання палива. За рішенням суду у двох селах Краснодонського району, розташованих поблизу кордону, були проведені обшуки трьох земельних ділянок. Кожна з них виявилася базою контрабандистів, де накопичувалися незаконно ввезені паливно-мастильні матеріали. Оперативники виявили замасковані в землі три посудини об`ємом 45, 40 і 30 кубометрів”, – зазначив Віталій Перунін.

Під час розслідування з`ясувалося, що пальне надходило з території Росії через державний кордон України підземними трубопроводами, довжина яких сягала від 1,5 км до 3 км. У контрабандистів вилучено майже 40 тонн дизельного палива на 400 тис. грн.

Трубопроводи демонтовані. Вже встановлено, як паливо з цих “баз” потрапляло в АЗС Луганської області – в нічний час його перевозили невеликими партіями у металевих посудинах автомобілями.

До речі, всього три місяці тому співробітники Міндоходів вже припиняли діяльність незаконних трубопроводів, до створення яких причетний цей громадянин.

Укрінформ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *