ОСТАННІ НОВИНИ

Тата дітей "мауглі" позбавили батьківських прав

|

Чоловіка, який утримував своїх дітей в антисанітарних умовах, позбавлено батьківських прав. Про це повідомили у прес-службі прокуратури міста Львова.

Відповідне рішення сьогодні, 17 жовтня, прийнято Личаківським районним судом міста Львова.

Нагадаємо, йдеться про виявлений прокуратурою Личаківського району факт злісного невиконання обов’язків по догляду за дітьми подружжям львів’ян, які утримували своїх неповнолітніх синів, віком 15 та 6 років, в умовах, що є загрозливими для їх життя та здоров’я.

Крім цього, триває судовий розгляд у кримінальному провадженні за підозрою  батька цих дітей у вчиненні кримінального правопорушення за ст. 166 КК України (Злісне невиконання обов`язків по догляду за дитиною). Йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 2 до 5 років.

Нагадаємо, 5 липня цього року, прокуратурою Личаківського району Львова встановлено факт злісного невиконання обов’язків по догляду за дітьми батьками двох дітей, віком 15 та 6 років.

Діти мешкали в антисанітарних умовах, які є загрозливими для їх життя та здоров’я та не відвідували навчальних закладів. В обох хлопчиків виявлено відставання у фізичному та психомоторному розвитку.

Батькам цих неповнолітніх 6 липня оголошено підозру у вчиненні кримінального правопорушення за ст. 166 КК України.

Водночас, згідно з висновками експертизи, матір цих дітей визнано неосудною. Батько хлопчиків жодним психічним захворюванням не страждає. За невиконання обов’язків по догляду за дітьми йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 2 до 5 років.

Фото: Варта

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *