ОСТАННІ НОВИНИ

Львівщина отримала нову програму захисту населення

|

17 жовтня на ІІІ пленарному засіданні сесії Львівської обласної ради шостого скликання депутати підтримали Обласну цільову програму захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру на 2014 – 2018 роки. Про це повідомила прес-служба Львівської обласної ради.

Орієнтовний обсяг фінансових ресурсів, необхідних для реалізації Програми на період 2014-2018 років, становить 258,957 млн грн, у тому числі кошти обласного бюджету – 47,857 млн грн.

Відзначимо, що Програма передбачає виконання першочергових заходів щодо захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій за такими напрямками:

1) запобігання виникненню та ліквідація наслідків надзвичайних ситуацій на об’єктах і територіях, що характеризуються незадовільним техногенним та екологічним станом;

2) очищення територій від вибухонебезпечних предметів;

3) реабілітація територій, забруднених внаслідок військової діяльності;

4) підвищення ефективності оперативного та комплексного реагування на надзвичайні ситуації.

Метою Обласної цільової програми захисту населення та територій від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру на 2014-2018 роки є послідовне зниження ризику виникнення надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру, підвищення рівня безпеки населення і захищеності територій від наслідків таких ситуацій.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *