ОСТАННІ НОВИНИ

На «Вернісажі» мінятимуться фотографіями

|

18 жовтня на території ринку «Вернісаж» відбудеться акція з обміну фотографіями, яка була придумана і вперше реалізована в Санкт-Петербурзі в 2010 році. З тих пір «Сушка» пройшла в більш, ніж 100 містах Росії та світу і зібрала понад 45 тис. учасників, інформує прес-служба Львівської міськради.

Участь у виставці є безкоштовною, а участь у ній можуть взяти усі охочі. Кожен охочий зможе виставити свої фото, а також обміняти їх на фотографії інших учасників.

«Фотовиставка «Сушка» не знає ніяких жанрових обмежень фотографії – пейзаж, портрет, НЮ, макро. Для нас головне творчий підхід і відвага учасників, які покажуть свої фото іншим людям. Основним показником того, що ваше фото заслуговує уваги, є його відсутність під кінець дня», – зазначають організатори.

Ініціатором проведення виставки у Львові є громадська організація «CREart». Цьогорічний захід буде проходити в п’ятницю, 18 жовтня, ввечері з 20.00 до 23.00 год. на ринку «Вернісаж».

Ознайомитись з попередніми виставками, а також отримати додаткову інформацію можна за електронною адресою:  vk.com/fotosushka

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *