Першу квартиру за програмою «Забезпечення житлом інвалідів війни» отримав червоноградець

|

15 жовтня в кабінеті заступника  голови – керівника апарату  Львівської облдержадміністрації  Вадима Гураля відбулось чергове  засідання Комісії з питань  закупівлі та розподілу житла  для інвалідів війни. Про це інформує прес-служба Львівської ОДА.

Члени комісії заслухали інформацію заступника директора – начальника управління господарського та транспортного забезпечення департаменту інформаційних технологій та господарського обслуговування облдержадміністрації Івана Сагана щодо зміни опосередкової  вартості житла. Зокрема, він звернув  увагу, що згідно з Наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва  та житлово-комунального господарства України «Про показники опосередкової  вартості спорудження житла за регіонами  України» від 7 серпня 2013 року, вартість 1 кв. м. загальної площі квартир  будинку для Львівської області  становить 5097 грн.

Нагадаємо, що попередньо для розрахунку вартості 1 кв.м. житла було вирішено взяти  за основу опосередковану вартість відповідно до наказу Мінрегіону України від 27.08.2012року №434, яка для Львівщини становила 5017 грн.

Під час засідання Комісії було повідомлено, що першу квартиру за програмою КПКВ 2751300 «Забезпечення житлом інвалідів  війни» придбано у місті Червонограді на суму 195,360 тис. грн.

Окрім цього, учасники засідання розглянули питання розподілу двох придбаних  квартир, майбутні власники яких передчасно померли. Було вирішено передати ці помешкання наступним претендентам згідно із загальним списком.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *